Targi w Rzeszowie |
Zaproszenia na targi w biurze Euroregionalnego Centrum Informacji Turystycznej w Przeworsku. Ilość zaproszeń ograniczona. Zapraszamy przedstawicieli restauracji, hoteli oraz pozostałe zainteresowane osoby do udziału w targach.
Wszystko dla Gastronomii i Hotelarstwa
Rzeszów 26 - 28 września Regionalne Centrum Sportowo - Widowiskowe, ul. Podpromie 10 środa - czwartek w godz. 10.00 - 17.00 piątek w godz. 10.00 - 15.00 Targi kompleksowego wyposażenia obiektów gastronomicznych oraz noclegowych. Najlepsi producencji z całego kraju, speclanie dla Państwa. Wstęp i katalog dla zaproszonych gości - bezpłatne ! Dodatkowe atrakcje dla Odwiedzających targi, m.in.: Wiedza Gastronomiczna
Konkursy Kulinarne
Dodatkowo na TUR-GASTRO-HOTEL
"SZTUKA NAKRYWANIA DO STOŁU" Warsztaty podczas targów TUR-GASTRO-HOTEL Rzeszów - 27 września 2007 Regionalne Centrum Sportowo - Widowiskowe, ul. Podpromie 10 w godzinach: cz. I 11.30 - 13.00 - profesjonaliści cz. II 13.45 - 15.15 - szkoły W ramach kilku godzin wykładów i ćwiczeń słuchacze zapoznają się z następującą tematyką:
Udział w warsztatach "sztuka Nakrywania do Stołu" jest bezpłatny !!! KONKURSY KULINARNE W sezonie 2007/2008 zapraszam wszystkich do wykorzystania doświadczeń z konkursu wegetariańskiego firmy "Oerlemans" z zeszłego sezonu i skomponowania do nich dań na polskiej wieprzowinie. Zapraszam wszystkich kucharzy do wspólnej konkursowej zabawy kulinarnej, aby poszerzyć nasze spojrzenie i umiejętności w gotowaniu. Życzę powodzenia, świetnych pomysłów i niezapomnianych smaków. przypominam także że konkurs jest eliminacją do Pucharu Polski 2008. Zapraszam i Pozdrawiam Serdecznie Marek Widomski. W IMIENIU WROCŁAWSKIEJ SZKOŁY SOMMELIERÓW MAMY ZASZCZYT ZAPROSIĆ NA KURS "WINO W GASTRONOMII" W ramach kilku godzin wykładów i ćwiczeń słuchacze zapoznają się z następującą tematyką:
28 września (piątek) w godz. 10.00 - 14.00 podczas trzeciego dnia targów. Kurs w promocyjnej cenie tylko na targach Tur-Gastro-Hotel za jedyne 60 zł od osoby. Liczba miejsc ograniczona, o uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń. Dla grup zorganizowanych istnieje możliwość ustalenia indywidualnego terminu. Zgłoszenia pod nr. tel. (0-32) 376 08 64 Wszelkie informacje oraz szczególy dotyczace udziału w konkursach pod nr telefonu (0-32) 376 08 64 i na www.tgh.pl PROGRAM TARGÓW TUR-GASTRO-HOTEL Rzeszów 2007 Środa - czwartek: 10.00 - 17.00 Piątek: 10.00 - 15.00 Środa 26 września 2007 - "Pokaż swoje mistrzostwo" Dzień konkursów dla profesjonalistów - KONKURSY, POKAZY, DEGUSTACJE dla restaurantów i hotelarzy 10.00 - uroczyste otwarcie targów 10.15 - konkurs "na żywo" - Kulinarna gala TUR-GASTRO-HOTEL "Wariacje na temat polskiej wieprzowiny z dodatkiem warzyw mrożonych Oerlemans" - Kulinarne Centrum Targowe 11.00 - konferencja prasowa 11.00 - konkurs - Prezentacja Jednego Talerza z RM Gastro "Wariacje na temat deseru" - Kulinarne Centrum Targowe 13.45 - ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom Kulinarnej Gali TUR-GASTRO-HOTEL "Wariacje na temat polskiej wieprzowiny z dodatkiem warzyw mrożonych Oerlemans" 17.00 - zakończenie targów Czwartek 27 września 2007 "Zobacz co dla Ciebie mamy" Dzień kontaktów biznesowych - SZKOLENIA, PREZENTACJE, PRELEKCJE 10.00 - rozpoczęcie targów 11.30 - 13.00 - "Sztuka nakrywania do stołu" - warsztaty dla profesjonalistów 13.00 - pokaz barmański w wykonaniu trzykrotnego Mistrza Polski i Mistrza Chin w kategorii flair tending 13.15 - 13.45 RAPS - Global Flavour Competence. Jak sprawiać aby Twoja kuchnia była trendy? 13.45 - 15.15 - "Sztuka Nakrywania do stołu" - warsztaty dla szkół 15.15 - pokaz barmański w wykonaniu trzykrotnego Mistrza Polski i Mistrza Chin w kategorii flair tending 17.00 - zakończenie targów Piątek 28 września 2007 "Młodzież - nasi następcy" Dzień konkursów dla szkół gastronomiczno - hotelarskich 10.00 - rozpoczęcie targów 10.00 - 14.00 - WINO W GASTRONOMII - kurs Wrocławskiej Szkoły Sommelierów 10.00 - konkurs "Aranżacja Stołu Okolicznościowego" 10.15 - konkurs "na żywo" - Kulinarna Gala TUR-GASTRO-HOTEL "Wariacje na temat polskiej wieprzowiny z dodatkiem warzyw mrożonych Oerlemans" w kat. Juniorzy - Kulinarne Centrum Targowe 11.00 - konkurs - Prezentacja Jednego Talerza z RM Gastro "Wariacje na temat deseru" w kat. Juniorzy - Kulinarne Centrum Targowe 12.30 - ogłoszenie wyników konkursu "Aranżacja Stołu Okolicznościowego" 13.00 - losowanie nagród w konkursie dla odwiedzajacych targi - sponsorzy konkursu firmy: GASTROMER, GÄSTE, KOMAT, Hotel PAŁAC KRAŚKÓW, Hotel ORBIS 13.30 - ogłoszenie wyników konkursu Prezentacja Jednego Talerza z RM Gastro "Wariacje na temat deseru" w kat. juniorzy 14.00 - ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom Kulinarnej Gali TUR-GASTRO-HOTEL "Wariacje na temat polskiej wieprzowiny z dodatkiem warzyw mrozonych Oerlemans" w kat. juniorzy 15.00 - zakończenie targów Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów NAJNOWSZE INFORMACJE ZNAJDZIESZ NA: www.tgh.pl - najbliższe targi - lista wystawców, pokazy, szkolenia, konkursy, program. ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSACH !! INEXPO P.A.T tel. 032/ 376 08 60 fax 032/ 376 08 65
|